RECENSIES

Blij mee !!!

Rated 5 out of 5
januari 24, 2023

Ik kom al een lange tijd bij Inge i.v.m burn-out (ik had heel veel klachten). Ik ben niet alleen tevreden maar ook heel blij met haar. Ze luistert goed en neemt je serieus. Met haar behandelingen had ik al heel snel resultaat !!! Een echte aanrader als je last van lichamelijk problemen hebt of als je met jezelf in de knoop zit.

Marianne

Blij mee!

Rated 5 out of 5
mei 18, 2022

Inmiddels kom ik ruim een halfjaar bij Inge, eerst wekelijks nu om de week. Voel me buiten goed behandeld ook gehoord door haar. Kijk altijd uit naar de voetreflex en sinds kort ook metamorfose behandeling. Kan het echt iedereen aanraden!

Klarie van de Merwe

* Energie *

Rated 5 out of 5
maart 28, 2022

Ook al kom ik soms een tijdje niet, vaak merk ik vanzelf dat het weer tijd is!
2 weken geleden weer een voetreflex massage gehad..
En het weekend erna had ik sinds tijden echt weer een goede energie, wat lang geleden was. Donderdag heb ik weer een afspraak staan en ik kan niet wachten! Het enige lastige is, welke behandeling zullen we nu weer kiezen haha.

Isa

Stappen vooruit!!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Wat een geweldige, lieve, eerlijke maar zeker professionele vrouw is Inge. Ze heeft zoveel kennis!! Ze luistert naar je verhaal.
Ik wist bijvoorbeeld niet precies wat ik nodig heb/had. En door haar te vertellen wat en hoe in mijn leven, door een lange vragenlijst in te vullen heeft zij kunnen kijken wat ik nodig heb.
Herstellende van een burn-out, met hele kleine ‘baby’ stapjes vooruit kwam ik bij Inge.
Ik ben door verschillende behandelingen met ‘echte’ stappen vooruit gegaan. Ik voel alles weer stromen, heb weer meer energie. Ik ben er nog niet! Ik voel weer… en kijk uit naar m’n volgende behandeling over twee weken. 🙂

Lilian

Voetreflexmassage na operatie!

Rated 5 out of 5
juli 12, 2021

Ik ben een dag voor en na mijn operatie bij Inge geweest. De dag ervoor was ik na de behandeling zo ontspannen. De dag na mijn operatie kwam ik met klachten van de narcose aan: misselijk en darmklachten. Na de behandeling waren deze niet meer aanwezig en voelde ook de energie weer stromen. Echt zo fijn!! Inge neemt ook echt de tijd voor je. Ik blijf zeker bij Inge terugkomen niet alleen voor de voetreflex massage maar ook voor een healing. Wat een fijn mens!

Marion

Recensie wordt gewaardeerd