RECENSIES

- FANTASTISCH -

Rated 5 out of 5
maart 7, 2023

Sinds een jaar kom ik bij Inge voor voetreflex massage. In eerste instantie kwam ik voor de ontspanning. Ik ben geboren met een klompvoet en ik weet niet anders dan dat de voet stijf was. Maar na een aantal behandelingen begon m’n voet er anders uit te zien. De voet ging lekkerder aanvoelen. Dat merkte Inge ook op. Inge heeft een behandeling voorgesteld om de littekens aan de zijkant van m’n voet te behandelen. En het wonderbaarlijker gebeurden, de voet voelde soepel aan en de littekens veranderden ook. Mijn voet ziet er veel gezonder uit. Het voelt zo goed dat ik een klein stukje op m’n blote voeten kan lopen. Dat was voorheen ondenkbaar. Ben erg blij dat Inge op m’n pad is gekomen en ben nog blijer met m’n klompvoet die erg fijn aanvoelt en er gezond uitziet. Echt fantastisch…

Astrid

Aanrader!!

Rated 5 out of 5
februari 12, 2023

Zoals de titel echt een aanrader! Voor verschillende behandelingen. De Balinese massage is echt heeeeel fijn, je gloeit na de massage ontspannen door! Voetjes zijn ook al een aantal keren gedaan, helpt tegen mijn hormonale schommelingen. Je kan alle kanten op. Boeken dus maar zou ik zeggen!

Ellen

Gewoonweg super!!

Rated 5 out of 5
februari 11, 2023

Verschillende behandelingen ondergaan en alles naar tevredenheid. Inge neemt de tijd, luistert en elke behandeling geeft vroeg of laat resultaat. Doen! Je weet niet wat je meemaakt.

Mariska

Blij mee !!!

Rated 5 out of 5
januari 24, 2023

Ik kom al een lange tijd bij Inge i.v.m burn-out (ik had heel veel klachten). Ik ben niet alleen tevreden maar ook heel blij met haar. Ze luistert goed en neemt je serieus. Met haar behandelingen had ik al heel snel resultaat !!! Een echte aanrader als je last van lichamelijk problemen hebt of als je met jezelf in de knoop zit.

Marianne

Blij mee!

Rated 5 out of 5
mei 18, 2022

Inmiddels kom ik ruim een halfjaar bij Inge, eerst wekelijks nu om de week. Voel me buiten goed behandeld ook gehoord door haar. Kijk altijd uit naar de voetreflex en sinds kort ook metamorfose behandeling. Kan het echt iedereen aanraden!

Klarie van de Merwe

Recensie wordt gewaardeerd