RECENSIES

Inge is the best!

Rated 5,0 out of 5
april 10, 2024

Waar moet ik beginnen… Wauw Inge is heeft mijn leven echt veranderd! Sinds ik bij Inge onder behandeling ben met de Ankh is er een wereld voor mij open gegaan. Na een moeilijke tijd en een zoektocht naar mezelf zei ik van de week tegen Inge dat ik eindelijk voel dat ik na jaren van zoeken meelf heb gevonden. Dat ik eindelijk in mijn kracht sta en kan zijn wie ik echt wil zijn! Ik voel mij zo sterk en krachtig en doe de dingen die ik wil doen en dat allemaal dankzij de Ankh behandeling van Inge. Inge is een ontzettend lieve vrouw die haar vak verstaat en waar je heerlijk jezelf kan zijn.

Shiva

Zo blij met Inge! Aanrader

Rated 5,0 out of 5
februari 14, 2024

Sinds een half jaartje kom ik regelmatig bij Inge. En ik ben fan! En vooral van de ankh behandeling. Ik kom tijdens deze behandeling in volledige ontspanning die ik niet eerder heb ervaren. Tijdens deze sessie komen er vele emoties los wat er ook voor zorgt dat ik mij erna veel lichter, positiever en rustiger voel. Kortom een aanrader. Daarnaast is Inge een fijn persoon met een fijne energie waar je je meteen op je gemak voelt.

Lindsay

Gereset

Rated 5,0 out of 5
februari 13, 2024

Inmiddels al zo’n ruim 2 jaar kom ik bij Inge, vaak voetreflex, nu ook voor nervus vagus reset, bleef hangen in “overleefstand” terwijl dat niet nodig was/is.

Wonderbaarlijk hoe ik me nu lichamelijk en geestelijk goed voel ondanks grote verlies wat me plotseling is overkomen.

Klarie

Cadeau voor jezelf!

Rated 5,0 out of 5
november 24, 2023

Ik kom al een tijd bij Inge voor verschillende behandelingen. Inge luistert naar je behoefte, geeft een advies zonder oordeel en neemt de tijd een passende behandeling te kunnen toepassen. Echt een cadeau voor jezelf!

Ze heeft met voetreflex behandelingen zoveel verschil betekend in mijn lijf, onder andere in mijn hormoon balans, nachtrust en energie. Afgelopen maand ben ik bij haar geweest voor een holistische emdr sessie, wat een bijzondere ervaring. Ik voel me meer in mijn kracht, daardoor onderneem ik meer en heb ik daar meer vertrouwen in. Ik blijf graag bij Inge komen als toevoeging voor mijn zijn!

Anne

– FANTASTISCH –

Rated 5,0 out of 5
maart 7, 2023

Sinds een jaar kom ik bij Inge voor voetreflex massage. In eerste instantie kwam ik voor de ontspanning. Ik ben geboren met een klompvoet en ik weet niet anders dan dat de voet stijf was. Maar na een aantal behandelingen begon m’n voet er anders uit te zien. De voet ging lekkerder aanvoelen. Dat merkte Inge ook op. Inge heeft een behandeling voorgesteld om de littekens aan de zijkant van m’n voet te behandelen. En het wonderbaarlijker gebeurden, de voet voelde soepel aan en de littekens veranderden ook. Mijn voet ziet er veel gezonder uit. Het voelt zo goed dat ik een klein stukje op m’n blote voeten kan lopen. Dat was voorheen ondenkbaar. Ben erg blij dat Inge op m’n pad is gekomen en ben nog blijer met m’n klompvoet die erg fijn aanvoelt en er gezond uitziet. Echt fantastisch…

Astrid