RECENSIES

Stappen vooruit!!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Wat een geweldige, lieve, eerlijke maar zeker professionele vrouw is Inge. Ze heeft zoveel kennis!! Ze luistert naar je verhaal.
Ik wist bijvoorbeeld niet precies wat ik nodig heb/had. En door haar te vertellen wat en hoe in mijn leven, door een lange vragenlijst in te vullen heeft zij kunnen kijken wat ik nodig heb.
Herstellende van een burn-out, met hele kleine ‘baby’ stapjes vooruit kwam ik bij Inge.
Ik ben door verschillende behandelingen met ‘echte’ stappen vooruit gegaan. Ik voel alles weer stromen, heb weer meer energie. Ik ben er nog niet! Ik voel weer… en kijk uit naar m’n volgende behandeling over twee weken. 🙂

Lilian

Voetreflexmassage na operatie!

Rated 5 out of 5
juli 12, 2021

Ik ben een dag voor en na mijn operatie bij Inge geweest. De dag ervoor was ik na de behandeling zo ontspannen. De dag na mijn operatie kwam ik met klachten van de narcose aan: misselijk en darmklachten. Na de behandeling waren deze niet meer aanwezig en voelde ook de energie weer stromen. Echt zo fijn!! Inge neemt ook echt de tijd voor je. Ik blijf zeker bij Inge terugkomen niet alleen voor de voetreflex massage maar ook voor een healing. Wat een fijn mens!

Marion

Ik voel weer!

Rated 5 out of 5
juli 5, 2021

Ik ben nu 2x bij Inge in de praktijk geweest in een voor mij stressvolle periode.
Vanaf dat je binnenkomt voel je de rust. Inge is down to earth en luistert goed.
De eerste keer heb ik een voetreflex-behandeling gedaan. Een bijzondere ervaring waarbij ik de energie letterlijk door mijn lijf voelde stromen.
De tweede behandeling was een healing. Ik ben zelf iemand moeilijk gedachtes los kan laten. Maar vanaf de 1e minuut stopte het denken en begon ik te voelen. Alle emoties kwamen voorbij, maar aan het einde voelde ik rust en vooral blijdschap!
De volgende healing staat alweer gepland want wat ben ik blij dat ik weer kan voelen.

Sas

Zwangerschaps kwaaltjes

Rated 5 out of 5
mei 3, 2021

Wat ben ik blij met Inge, bij binnenkomst hangt er een hele fijne sfeer en ze luistert heel goed naar wat je klachten zijn. Op de tafel tijdens de behandeling voel je ,je klachten minder worden. En eenmaal thuis is mijn misselijkheid weg. Dit voelt zo fijn. Ik ga zeker terug ik ben zo fijn geholpen

V.V

healing voor slapeloosheid, onrust en angst

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

Onlangs had ik een nare ervaring door een conflictsituatie. Dit resulteerde in malen in mijn hoofd en slapeloosheid. Onrust en angstgevoelens. Na een aantal dagen slaapmedicatie te hebben gebruikt moest ik hiermee stoppen in verband met verslavingsrisico. en het wakker liggen ging door.
Inge heeft me een healing gegeven, waardoor ik enorm opknapte én weer sliep.
De healingssessies vinden nu in stapjes plaats, om het proces rustig aan te pakken.
Het doet me goed!

anoniem

Recensie wordt gewaardeerd